Coș cumpărături0 Lei0
Ultimele produse adăugate
Coșul este gol
Importator și distribuitor de rack-uri și cabinete, cabluri pentru telefonie, telecomunicații, transmisie de date, semnalizare și control, coaxiale, etc.

Comenzile de peste 1000 lei beneficiază de transport gratuit în București și județul Ilfov!

Contact & Informații
0744 438 685
Asistență clienți
021 210 70 15
Suport tehnic
În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați.

Modalități de Plată

Preturile afisate sunt valabile doar pe site. Daca doriti sa ridicati produsele din magazin, asigurati-va ca ati dat in prealabil comanda de pe site ca sa beneficiati de preturi reduse.

Metode de plata

Daca ati ales sa faceti o achizite online prin intermediul site-ului Romtelteks (www.romtelteks.ro), va veti bucura sa descoperiti varietatea metodelor de plata pe care vi le punem la dispozitie. Nu trebuie decat sa retineti faptul ca platile se fac in LEI, pe baza facturilor care insotesc produsele. Asadar, puteti opta pentru una din urmatoarele variante:

Plata in numerar
Puteti plati cash, personal, la magazin. Agentii nostri de vanzari va vor elibera, in acest caz, pe loc, un bon fiscal sau o chitanta reprezentand contravaloarea sumei pe care ati achitat-o.

Plata prin card cu citire POS
Puteti plati cu cardul, personal, la magazin. Agentii nostri de vanzari va vor pune la dispozitie un cititor de carduri POS compatibil cu carduri de tip MasterCard sau Visa, care va elibera automat o chitanta. Aceasta are rolul de a confirma suma exacta retrasa de pe cardul dumneavoastra si reprezinta, in acelasi timp, dovada platii produselor achizitionate.

Plata ramburs
Puteti plati cash, personal, la momentul livrarii coletului. Aceasta optiune de plata la livrare implica eliberarea, de catre curierul responsabil, a unei dovezi de incasare a platii, ce reprezinta, in acelasi timp, si echivalentul chitantei fiscale. Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata prin ordin de plata (transfer bancar)
Puteti plati prin transfer bancar, in baza unei facturi proforme eliberate de agentii nostri de vanzari. O data primita aceasta factura, contravaloarea ei poate fi achitata cu ordin de plata, iar produsele vor fi livrate sau ridicate personal numai dupa emiterea de catre banca a dovezii viramentului in contul Romtelteks. Plata se confirma dupa verificarea datelor personale, detaliilor comenzii si confirmarea platii de catre banca (sau trimiterea unei copii dupa OP pe email).

Plata in contul bancar Romtelteks se va face utilizand datele de mai jos:

ROM TELTEKS CABLU IMPEX SRL
Nr. Reg. Com.: J40/9211/1996
Codul Fiscal: RO 8915823
Sediul Social: Str. Grigore Ionescu, nr. 4, Bucuresti
Banca: UNICREDIT BANK
Cont bancar: RO62 BACX 0000 0020 4504 7000

NU ACHITATI PANA NU PRIMITI FACTURA FISCALA PE MAIL! 

E POSIBIL CA UNELE DINTRE PRODUSELE DIN COSUL DVS SA NU MAI FIE IN STOC!